Акредитація освітньої програми PhD «Математика»

27 липня 2021 року на засіданні Національного агентства із забезпечення якості освіти розглянуто акредитаційну справу третього освітньо-наукового рівня доктор філософії (PHD) “Математика” та прийнято рішення про її акредитацію.
 На основі звіту  експертної групи з акредитації спеціальності, яка працювала у Прикарпатському національному університету імені В. Стефаника дистанційно з 6 по 8 травня 2021 року освітня програма отримала найвищу оцінку «А» за двома критеріями: «Людські ресурси» та «Освітнє середовище та матеріальні ресурси», робота по інших критеріях також високо оцінена спеціалістами та отримала оцінки «В».
Гарантом освітньої програми виступає завідувач кафедри математичного і функціонального аналізу, доктор фізико-математичних наук, професор Загороднюк Андрій Васильович.

Вітаємо майбутніх науковців-математиків та науково-педагогічних працівників з таким високим визнанням наших спільних здобутків!
Такі результати дозволять продовжити підготовку висококваліфікованих фахівців, вмотивують усіх до нових здобутків, відкриють нові можливості на шляху до забезпечення європейських стандартів освіти.